Hoveniersbedrijf Eindhoven


Bijsterveld Hoveniersbedrijf heeft plezier in het vak en streeft altijd naar een zo mooi mogelijk resultaat. Wij nemen de zorg voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin geheel uit handen. Hoe uw ideale tuin er ook uitziet, voor elke tuin en elke type tuinonderhoud kunt u rekenen op een uiterst deskundige benadering van ons bedrijf.

Veelzijdig Hoveniersbedrijf Eindhoven


Door samen te werken met gerenommeerde partijen kunnen alle voorkomende tuinwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Indien nodig wordt ons eigen professionele team aangevuld met externe stratenmakers, een grondverzetbedrijf en/of transportbedrijf. Zowel bij bedrijven als particulieren, voor groenwerkzaamheden op basis van jaarcontracten of voor tuinwerkzaamheden op basis van gewerkte uren. Ook de professionele voor-, najaars- of winterbeurt wordt door ons met de meeste zorg uitgevoerd:

-Hoveniersbedrijf Eindhoven kleine en grote tuinen
-Hoveniersbedrijf Eindhoven onderhoud parken, de bedrijfstuin enz.
-Hoveniersbedrijf Eindhoven tuin ontwerp en aanleg
-Hoveniersbedrijf Eindhoven tuin onderhoud
-Hoveniersbedrijf Eindhoven tuinbestrating
-Hoveniersbedrijf Eindhoven vijveraanleg en vijveronderhoud

Hoveniersbedrijf Bijsterveld: van Aanleg tot Zwembad


Of uw hart nu sneller gaat kloppen van een stille groene oase, een dakterras, een onderhoudsvriendelijke tuin of een sfeervolle tuin die is ingericht op activiteiten als zwemmen en buiten koken, wij leveren tuindiensten van A tot Z. Van ontwerp en aanleg tot complete tuinrenovatie, en van onderhoud van het gazon, snoei- en kapwerk tot de aanleg van een zwembad, tuinoverkapping of terras. Bijsterveld Hoveniers sluit sinds 1987 aan op vele tuinwensen en draagt zorg voor de meest optimale conditie van flora. Vanaf dag één staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit doen we door dicht bij de bron te blijven: de focus op groen en aandacht voor de wensen van onze klanten. Niets meer en niets minder. Het hart van Hoveniersbedrijf Bijsterveld ligt dan ook bij het kleinschalige bedrijf. Van daaruit werken we met plezier, ervaring, zorg, aandacht en service aan onze projecten.

Offerte hoveniersbedrijf Eindhoven


Voor het leveren van maatwerk zijn geen standaard prijzen op een website te noemen. Neemt u voor alle mogelijkheden, advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Dit kan via ons antwoordformulier of met een telefoontje naar: 040- 262 39 36.