Hovenier Eindhoven


Bijsterveld Hoveniers Eindhoven bestaat sinds 1987. Van relatief klein bedrijf groeiden we uit tot een bedrijf met tien medewerkers, om vervolgens, met behoud van kwaliteit en ervaring, zeer bewust terug te keren tot een kleinschalige hovenier. Vanaf dag één staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit doen we door dicht bij de bron te blijven: de focus op groen en aandacht voor de wensen van onze klanten. Niets meer en niets minder. Het hart van Hovenier Bijsterveld ligt dan ook bij het kleinschalige bedrijf. Van daaruit werken we met plezier, ervaring, zorg, aandacht en service aan grote en kleine projecten.

Veelzijdige hovenier Eindhoven


Bijsterveld Hoveniers is er voor de gezinstuin, de bedrijfstuin, maar ook voor onderhoud aan parken en bospercelen. Ons team wordt indien nodig aangevuld met stratenmakers, een grondverzetbedrijf en/of transportbedrijf. Daarmee zijn we breed inzetbaar is voor zowel grote als kleinere projecten:

-Hovenier Eindhoven kleine en grote tuinen
-Hovenier Eindhoven particulieren en bedrijven
-Hovenier Eindhoven tuin ontwerp en tuinaanleg
-Hovenier Eindhoven tuinonderhoud
-Hovenier Eindhoven tuinbestrating
-Hovenier Eindhoven vijveraanleg en vijveronderhoud

Meer dan groen…


Bijsterveld Hoveniers heeft plezier in het vak en streeft daarom altijd naar een zo mooi mogelijk resultaat. Hoe uw ideale tuin er ook uitziet, voor elke tuin en elke type tuinonderhoud kunt u rekenen op een deskundige benadering van ons bedrijf. Of uw hart nu sneller gaat kloppen van een stille groene oase, een onderhoudsvriendelijke tuin of een sfeervolle tuin die is ingericht op activiteiten als zwemmen en buiten koken. Van complete tuinrenovatie tot onderhoud van het gazon, en van snoeiwerk tot de aanleg van een zwembad, een tuinoverkapping of terras. Bijsterveld Hoveniers sluit aan op tuinwensen en draagt zorg voor de meest optimale conditie van flora.

Offerte hovenier Eindhoven


Alle voorkomende tuinwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Zowel bij bedrijven als particulieren, op basis van jaarcontracten of op basis van de door ons gewerkte uren. Ook de professionele voor-, najaars- of winterbeurt wordt door ons met de meeste zorg uitgevoerd. We leveren maatwerk en kunnen daarom geen standaard prijzen op onze website noemen. Neemt u voor alle mogelijkheden, advies of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Dit kan via ons antwoordformulier of met een telefoontje naar: 040- 262 39 36.